Ajankohtaista

20.06.2013

Fair - uusi energiatehokas tuoteperhe valmistukseen

Energiamääräysten muuttuessa ilmanvaihtojärjestelmiltä vaaditaan yhä parempaa hyötysuhdetta. Deekax Airin valmistukseen siirtynyt Fair-ilmanvaihtokone on hyötysuhteeltaan markkinoiden parhaimmistoa.

Koteihin suunnitellut Fair-ilmankäsittelykoneet tuottavat energiatehokkaasti puhdasta sisäilmaa sekä tarjoavat terveellisen ja viihtyisän sisäilmaympäristön.

Raikas sisäilma luo miellyttävän, lämpimän ja terveellisen ympäristön kaikille.
Fair-ilmanvaihtokoneen pyörivä lämmönvaihdin ottaa poistoilmasta lämpöä talteen yli 80 prosenttia ja tuo raikkaan, suodatetun ilman sisälle.

Harva tietää, että kotien sisäilman tuottaminen ilman lämmön talteenottoa vie jopa kolmanneksen kiinteistöjen energiantarpeesta. Jos korvausilmaa tuodaan huoneistoon lämmittämättä ja riittämättömästi suodattaen, saadaan aikaiseksi vetoa, hengitysilmaan epäterveellisiä pienhiukkasia sekä turhaa energianhukkaa.

Fairilla energiansäästöä voidaan saada aikaan raikkaasta sisäilmasta tinkimättä.
Fair-ilmanvaihtokoneen tehokas lämmön talteenotto toimii huurtumatta ja jäätymättä kylmälläkin säällä. Näin kaikki mahdollinen poistoilman lämpö saadaan talteen ja samalla jälkilämmityksen lisäenergiantarve minimoitua.

Fair on vaivaton asentaa ja huoltaa sekä helppo käyttää. Puhtaasti kotimainen Fair-ilmanvaihtokone sopii erityisesti pien-, rivi- ja kerrostaloasuntoihin.

« Takaisin
20.05.2020

AAA-luottoluokitus 2020 »

Deekax Air Oy on saavuttanut korkeimman AAA-luottoluokituksen myös vuodelle 2020.
25.02.2019

Avainlippu »

Suomen Työn Liitto on myöntänyt Deekax Air Oy:lle 5.2.2019 Avainlippu-merkin käyttöoikeuden. Meillä kotimaisuus koskee mm. tuotantoa, suunnittelua ja omistusta.
14.02.2017

Huippuimuri DHI-ec227 »

Olemme lisänneet tuotevalikoimaamme huippuimuri DHI-ec227, jossa maksimi-ilmavirta on 190 l. Tuote-esite ja lisätiedot löytyvät "huippuimurit" välilehdeltä...
30.09.2016

MagiCAD »

Deekax Air Oy on lisännyt IV-laitteiden tuotteita suunnitteluohjelmisto MagiCAD-portaaliin.
22.06.2016

Deekax Air »